Radio Crisami

Un radio pentru prieteni !

Bine ati venit pe site-ul/chatul nostru !


 

Staff-ul Crisami si va roaga sa incercati sa va petreceti timpul cat mai placut alaturi de ceilalti utilizatori ai acestui chat !

Va rugam sa cititi regulametul urmator si  sa-l respectati:

Va rugam ca pe acest chat sa folositi un limbaj decent fara expresii vulgare sau jignitoare, la adresa celorlalti utilizatori. In caz contrar, accesul vostru pe acest chat va fi restrictionat definitiv cu "Ban" permanent

La 3 kickuri luate pentru incalcarea diverselor reguli ale acestui chat vi se va interzice accesul  pe termen nelimitat.

Pe chat este permisa folosirea numai a limbii Romane .Alte limbi nu sunt permise pentru simplul motiv ca poate nu toti userii inteleg.

Folosirea amenintarilor,a cuvintelor cu conotatii sexuale necenzurate si a jingnirilor de orice natura  la adresa operatorilor sau userilor se soldeaza cu kick, gag, ban pe perioada limitata sau nelimitata, aceasta decizie ramanand la alegerea operatorului.

Nu înjuraţi, nu faceţi reclamă, nu scrieţi mesaje consecutive şi nu vă luaţi de alţi membri. Nu scrieţi cu literă mare deoarece se consideră că sunteţi obraznic. (cine nu ştie, folosirea literei mari înseamnă A ŢIPA) Nu abuzaţi de smiley-uri în mesaj

Daca aveti nelamuriri asupra regulamentului adresati-va adminilor chatului.

Va aducem la cunostintza ca chatul crisami este un chat liber,va simtiti bine  ramaneti si bucurativa de  muzica si compania  celorlalti utilizatori ,in caz contrar sunteti liberi sa iesiti!

 Multumim anticipat!

                                                                               Administrator  Radio Crisami 

                                                                                                                      Florian

Video Recente

1642 views - 0 comments
1613 views - 0 comments